Legújabb hírek
Statisztika
  Látogatók száma: 166440
   Online látogatók: 3
Megosztás
Támogatóink
Keszthely Város Önkormányzata
Hírek

Kung Fu Magyar Bajnoki Döntő

2010. november 22-én (szombaton) rendezte meg a Magyar Kung Fu Szakszövetség az ez évi Magyar Bajnoki Döntőt, ahová az év során kvalifikációt szerzett versenyzőket hívták meg. Kategóriánként hatot.

A keszthelyi Pelso Kung Fu SE versenyzői közül öten kerültek be a döntőbe, sajnos ezek közül csak hárman tudták vállalni a versenyt.

Szakál Diána mind három formagyakorlat kategóriában döntős volt, csak úgy, mint a Lenner Tamás, így a felnőtt mezőnyben hat éremért szálltunk pástra. A hatból öt sikerült is, mivel Dia két bronz és egy arany-, Tamás egy bronz és egy aranyéremmel jött haza.

Külön öröm számomra a két magyar bajnoki cím, hiszen rendkívül erős mezőnyben sikerült nyerniük, több világ- és Európa bajnokot utasítva maguk mögé.

Mind a ketten fiatalok a felnőtt mezőnyben igaz többszörös junior világbajnokok.

A gyerekeknél Csoba Attila képviselt minket. A nagyon tehetséges gyerekek közül nyolcan voltak a kategóriában pont azonosság miatt. Attila eddigi legjobb formáját mutatta be, ami a hatodik helyre volt elég. Nagyon elégedett voltam ezzel a helyezéssel, mivel Attila még nincs kész. Rendkívüli szorgalma majd évek múlva fog beérni.

Büszke vagyok a tanítványaimra és további kitartást kívánok nekik!


Bertalan Ákos (Mester)